haber, haberler, medyafaresi haberleri, foto galeri, video, videolar, sondakika, son dakika, magazin haberleri, medya, spor haberleri, recep tayyip erdoğan, seçim, siyaset, gazete manşetleri, gündem, son haberler

Chedjou transferinde Lille'den flaş açıklama!

Unknown | 05:53 | 0 yorum

Chedjou transferinde Lille'den flaş açıklama!
Lille resmi sitesinde yaptığı duyuru ile Aurelien Chedjou için henüz Galatasaray ile anlaşmadıklarını açıkladı. Açıklamada yer alan ifadeler şöyle; "Lille kulübü olarak görüşmelerin devam ettiğini açıklamak istiyoruz. Henüz kesinleşmiş bir anlaşma yoktur. Galatasaray'ın yaptığı açıklama henüz geçerli değildir."

Galatasaray'ın Chedjou transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Kamerunlu savunma oyuncusunun bonservisini elinde bulunduran Fransız Lille kulübü, resmi sitesinden bir açıklama yayınlayarak; Chedjou transferinde Galatasaray ile kesin bir anlaşma olmadığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Chedjou için görüşmeler olumlu bir şekilde devam ediyor ancak henüz resmi bir anlaşma yok" ifadeleri kullanıldı.
Bir süredir Chedjou ve Lille ile görüşme halinde olan Galatasaray, 30 Mayıs Perşembe günü akşam saatlerinde KAP'a yaptığı açıklamada Chedjou ile anlaşmaya varıldığını açıklamış ve Lille'e de 6.3 milyon euro bonservis bedeli ödeneceğini duyurmuştu. Galatasaray'ın KAP'a yaptığı açıklamada "Chedjou ile anlaşmaya varılmıştır" ifadesi kafa karıştırırken; oyuncunun kulübü Lille'e ödenecek olan 6.3 milyon euroluk bonservis bedelinden söz edilmesi de transfer sürecini bambaşka bir boyuta sürükledi.

Kategori: , , , , ,

0 yorum