haber, haberler, medyafaresi haberleri, foto galeri, video, videolar, sondakika, son dakika, magazin haberleri, medya, spor haberleri, recep tayyip erdoğan, seçim, siyaset, gazete manşetleri, gündem, son haberler

Evden Eve Nakliyat | DEMTAŞ %25 İndirim

mediafaresi | 18:34 | 0 yorum








Demtaş Nakliyat olarak her zaman müşterilerimize en iyi hizmeti size vermekteyiz ister şehir içi ister şehirlerarası olsun garantili ve kurumsal taşıma hizmeti sunmaktayız. istanbul'un her yerine keşif için ücretsiz exper hizmeti size yönlendirerek eşyanın azlığına ve çokluğuna göre  en iyi hizmeti ve düşük maliyetle evinizi, iş yerinizi ve taşınması gereken ne varsa yapmaktayız. Kuruluşumuzdan buna  her zaman en iyi hizmeti size vermeye çalışmaktayız.
Taşımacılık çok önemli hizmetler ve hususlar arasında sıralanmaktadır. Bir taşımacılık hizmeti kafaya göre ve plansız bir şekilde asla yapılmaz. Çünkü montajlı, takılı beyaz eşyaların ve normallerin sökülmesi gerekmektedir. Kolilere koyarak taşıma ve tüm eşyaları farklı, farklı guruplarda paketleme gibi çok çeşitli hizmetler bulunmaktadır. Sizlerde tüm bunları göz önüne aldığınızda daha fazlaları ortaya çıkmaktadır. Aynı zamanda plansız hareket edilmediği takdirde çok çeşitli maliyetler ile karşılaşabilirsiniz. İşte bu nedenlerden dolayı birçok yasal olmayan firma plansız bir şekilde hareket ettiği için çok fazla maliyetleri talep etmektedir ama evden eve nakliyat firmamız ise tam tersi şekilde hizmet vermektedir.
Tamamen müşterilerimize birinci sınıf hizmet vererek yepyeni ve modern farklar gerçekleştirmekteyiz. Sizde bizi tercih ettiğiniz andan itibaren aradaki farkı rahatlıkla görebilirsiniz. Firmamız olarak personelimize eğitimleri tam bir şekilde vermekteyiz ve gerekli teknolojik ekipmanları bulundurarak hizmet vermeyi ilk amaçlarımız içinde bulundurmaktayız. Sizlerde bu konuda doğru kararları verdiyseniz uzman ekiplerimiz ile gerekli iletişimi kurabilirsiniz.


  Evden eve taşıma hizmeti verdiğimiz müşteriler kısa süre içinde taşınmaktadır. Uzman ekiplerimiz ve alanında ustalarımız montajlı ürünleri sökerek taşınacağınız olan yere getirerek tekrar takmaktadır. Sizde böyle bir hizmet alarak aradaki farkı rahatlıkla görebilirsiniz. Böylece neler olacağını görebilirsiniz.
 Evden eve  hizmeti arasında aklınızdaki soruları kaldıracak kadar olumlu bir ilerleme söz konusudur. Bunun dışında ise her türlü birinci sınıf hizmet vardır. Bunları göz önüne alarak her türlü taşımacılık hizmeti için firmamızı tercih edebilirsiniz. Bir şahıs olarak uzman ekiplerimiz sizin yerine kendilerini kurmaktadır ve samimi hizmet verebilmek için çabalamaktadır. Taşınmadan bir hafta gibi süreçte uzmanlarımızı ararsanız hem maliyetini öğrenebilirsiniz ve sizlerin yanına gelerek gün, süre vermektedir.
 Eşya depolama fazla olan eşyalarınız için çözüm arıyorsanız doğru adrestesiniz sizde hemen fazla olan eşyalarınızdan kurtulun tüm depolarımız garantili ve sigortalıdır. Hem kaliteli hizmet hemde kaliteli depolama firması burda evinizde fazla olan eşyalarınız mı var veya hobi eşyalarınız için yer mi arıyorsunuz demtaş depolama şirketiyle oda tipli depolarımızla eşyalarınız güvence altındadır. Depolarımız 7/24 saat özel bekçisi tarafından korunmaktadır.
    

Kategori: , , ,

0 yorum