haber, haberler, medyafaresi haberleri, foto galeri, video, videolar, sondakika, son dakika, magazin haberleri, medya, spor haberleri, recep tayyip erdoğan, seçim, siyaset, gazete manşetleri, gündem, son haberler

Fenerbahçe 2. imzayı attırdı iddiası

Unknown | 13:06 | 0 yorum

Sarı-Lacivertliler ilk olarak Eskişehirspor'dan Alper Potuk'u takıma kazandırılmasının ardından şimdi de İstanbul BŞB'nin yıldız oyuncusu Holmen renklere bağlandı.
İstanbul Büyükşehirn Belediyespor'lu Holmen Fenerbahçe'de iddiası. Geçen haftadan bu yana süre içerisinde aradaki pürüzler giderildi ve transfere son nokta dün koyuldu. Holmen'in menajeri ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı.
8 MİLYON EURO GETİRİRSE GİDER MADDESİ
Yapılan anlaşmaya göre Holmen ile 3 yıllık sözleşme yapılacak. İsveçli oyuncuya ilk yılında 1 milyon 400, ikinci yılında 1 milyon 500, üçüncü yılında da 1 milyon 600 olarak belirlendi. Maç başı para da alacak olan Holmen'in sözleşmesine "Avrupa'dan teklif gelirse 8 milyon Euro getirirsen gider" maddesi konulacak. Bugün ya da yarın transferin resmen açıklanacağı öğrenildi. İmzayı atan Holmen'in de şu an tatilde olduğu ve menajerinin sözleşmeyi sonuçlandırdığı öğrenildi.
(htspor)

Kategori: , , , , ,

0 yorum