haber, haberler, medyafaresi haberleri, foto galeri, video, videolar, sondakika, son dakika, magazin haberleri, medya, spor haberleri, recep tayyip erdoğan, seçim, siyaset, gazete manşetleri, gündem, son haberler

Arka Sokaklar'da 'Serdar Taşpınar' Geri Dönüyor

Unknown | 18:55 | 0 yorum


Kanal D’de ekrana gelen sevilen polisiye- macera dizisi “Arka Sokaklar”ın oyuncu kadrosuna Volkan Ünal da dahil oldu.Serdar Taşpınar geri dönüyor, üstelik de müdür olarak!

Volkan Ünal, hatırlanacağı gibi, Rıza Baba'nın (Zafer Ergin) kısa süreli sürgünü sırasında ekibe yeni amir “Serdar Taşpınar” karakteri olarak atanmıştı. Ekipteki kimseyle, özellikle de Mesut'la (Şevket Çoruh) bir türlü yıldızı barışmayan Serdar Amir, bu sefer müdür olarak geri dönüyor! Vedat Müdür'ün emekliye ayrılmasının ardından Rıza Baba ve ekip, artık Serdar Müdür'e bağlı olarak çalışacak ve tabii ki işleri hiç kolay olmayacak! Serdar Taşpınar karakterini canlandıran Volkan Ünal; dizinin 24 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak 288. bölümü itibariyle ekibe geri dönecek ve önümüzdeki sezon da ekiple birlikte olacak.

Kategori: , , , , , , , , , , , , , , ,

0 yorum