haber, haberler, medyafaresi haberleri, foto galeri, video, videolar, sondakika, son dakika, magazin haberleri, medya, spor haberleri, recep tayyip erdoğan, seçim, siyaset, gazete manşetleri, gündem, son haberler

Otomobil dünyasının kalbi İstanbul'da atıyor!

Unknown | 06:13 | 0 yorum


FOTO GALERİ-Bu yıl “Sektörün güç gösterisi” konseptiyle düzenlenen İstanbul Autoshow 2012 kapılarını açtı.


OTOMOBİL DÜNYASININ KALBİ İSTANBUL’DA ATIYOR! FOTO GALERİ
TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Autoshow fuarının açılışını Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün yaptı.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarın açılışını açılışınıEkonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün yaptı. 45 markanın 500’eyakın model ile katıldığı fuar,sektörün güç gösterisini sergileyeceği bir platform niteliğinde.

Fuarda 4’ü dünya prömiyeri olmak üzere 31 yeni model ilk kezotomobilseverlerle buluştu. Fuar, kadınlar, çocuklar ve öğrencilerehafta içi ücretsiz, hafta sonu ise kadınlara yüzde 50 indirimli,çocuklar ve öğrencilere ise yineücretsiz olacak.

11 Kasım tarihine kadar açık kalacak olan fuar hafta içi 12.00- 21.00, hafta sonu ise 11.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum