Paneli Parmak Tavuk
- Galeta unu
- Normal un
- 1 çırpılmış yumurta
- 1 adet patates
- 7 adet parmak tavuk
- Akdeniz yeşillikleri
- çeri domates
- Maydanoz
- biraz susam
- tuz
- karabiber
- Öncelikle tavuklarımızı tuz ve biberle tatlandırıyoruz.
- Tavuklardan sonra panemizin içerisine tuz, biber, toz maydanoz ve kurutulmuş domates ekliyoruz. Sonra elimizle karıştıyoruz.
- Önce tavuklarımızı normal una buluyoruz, sonra yumurtaya banıyoruz, en son olarakda galeta unu ile paneliyoruz.
- Panelediğimiz tavukları 170 dereceklik yağda kızartıyoruz.
- Kızaran tavuklarımızı tabağımıza alıyoruz.
- Tavukların yanına akdeniz yeşillikleri ve domateslerle süslüyoruz.
- Afiyet olsun.
Kategori: Dünya Mutfakları, İçki Tarifleri, Kategoriler, Paneli, Paneli Parmak Tavuk tarifi, Parmak, Resimli Tarifler, tarif-i yemek, Tavuk, Ücretsiz Tarifler, Yemek Tarifi
0 yorum