haber, haberler, medyafaresi haberleri, foto galeri, video, videolar, sondakika, son dakika, magazin haberleri, medya, spor haberleri, recep tayyip erdoğan, seçim, siyaset, gazete manşetleri, gündem, son haberler

İhanetin Siyah Meyvesi!

Unknown | 19:03 | 0 yorum


Sosyete Çırağan'da evlenen ve bebekleri zenci doğan çifti konuşuyor.



Türkiye'nin önde gelen iki ailesinin çocuğu geçen yaz Çırağan'da muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi. Doğum için ABD'ye giden çift ve aileleri kötü bir sürprizle karşılaştı. Çünkü bebek zenci çıktı...
Sosyete ve iş dünyası zenci bebek skandalıyla çalkalanıyor. Yazar Onur Baştürk'ün önceki gün köşesine taşıdığı, Takvim'in kaynaklarından doğrulattığı gerilim filmlerini aratmayan, ancak komedi tadındaki olay; pek çok zenginin ilişkilerini ne kadar dejenere yaşadığını da gözler önüne seriyor. Olay, Türkiye'nin önde gelen iki ailesinin çocuklarının geçen yaz Çırağan Sarayı'nda evlenmesi ile başladı.
BU NASIL PARTİ!
Mutlu çift, düğün öncesinde bekarlığa veda partisi yapmak istedi. Gelin ve damat ayrı ayrı parti düzenledi. Ne olduysa bu partide oldu. Alkolün dozunu kaçıran güzel gelin, partisindeki dansçılarla çılgınlar gibi dans edip eğlendi. Ama iş bununla bitmedi. Zenci bir dansçıyla birlikte oldu. Ertesi gün hiçbir şey hatırlamayan gelin, hayat arkadaşını koluna takıp davetliler önünde mutluluk pozları verdi.
GÖRÜNCE ŞOKE OLDU
Düğünün ardından hamile kalan gelin, eşi ile birlikte ailelerine bebek müjdesi verdi. Sevinçten havalara uçan damat, eşini doğum için geçen hafta ABD'ye götürdü. Doğuma alınan gelin sağlıklı bir bebek doğururken; damadın dünyası karardı. Gelin hanım da bebeğini görünce şoke oldu. Çünkü bebek zenciydi. Çocuğun kendisinden olmadığını anlayan damat apar topar Türkiye'ye döndü. Bebeği kabullenemeyen gelini teselli etmek ise kızgın ailesine düştü.
TÜRK ÇİFTİN ZENCİ BEBEĞİ DOĞDU
Bekarlığa veda partisinde zenci bir dansçıyla birlikte olan ünlü ailenin kızı, unuttuğu bu ayrıntıyı bebeği zenci doğunca hatırladı.
DİLLERE DÜŞTÜLER
Herkesi şaşırtan olay, İstanbul'daki tüm sosyetik mekanlarda da dilden dile dolaşmaya başladı. Siyahi dansçının bu durumdan haberdar olup olmadığı merak edilirken; "Ya bebek beyaz doğsaydı ne olacaktı? O zaman adam başkasının çocuğunu kendi çocuğu diye sevecekti" şeklinde yorumlar yapıldı.
İHANETİN SİYAH MEYVESİ
Ünlü ailenin güzel kızı ihanetin meyvesi olan zenci bebeğini kabullenmekte zorlandı. Aile, kızlarına ABD'de bir hayat kurmaya çalışıyor.

Kategori: , , , , , , , , , , , , ,

0 yorum